Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Το Youth Makerspace Larnaka έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στον τομέα STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics). Tα εργαστήρια απευθύνονται σε οργανωμένα σύνολα παιδιών και νέων, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλα. Έχει ως στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικών δεξιοτήτων με βάση τον εξοπλισμό που διαθέτει ο χώρος, όπως και την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, όπως τη συνεργασία, τη λύση προβλημάτων και τη δημιουργικότητα. Τα εργαστήρια μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο του Youth Makerspace Larnaka ή στον χώρο του εκάστοτε σχολείου με επίσκεψη της κινητής μονάδας Mobile Makerspace.

Για περισσότερες πληροφορίες και για διευθέτηση ημερομηνίας επίσκεψης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Youth Makerspace Larnaka.

Workshops For Makers

Στο Youth Makerspace Larnaka πραγματοποιούνται τα εργαστήρια εκμάθησης τεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και ανάπτυξης ιδεών “Workshops for Makers”. Τα εργαστήρια αποτελούνται απο αυτοτελή μαθήματα, διαφορετικών επιπέδων, για όλες τις ηλικίες. Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν υφιστάμενες ιδέες τους με την ομάδα του Youth Makerspace Larnaka για καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Youth Makerspace Larnaka ή να απευθυνθούν στην καρτέλα Δραστηριότητες.